Gummibelter for transportbånd

Gummibelter til transportbånd – en pålitelig løsning for industrien

Vi har spesialisert oss på å levere gummibelter av høyeste kvalitet til transportbånd. Vårt tilbud omfatter en rekke ulike modeller, inkludert profilerte transportbånd med takere, terskler, valser, langsgående lameller, ledeprofiler, fiskebeins- og Chevron-mønster. Våre produkter er varmvulkanisert for å sikre styrke og holdbarhet selv under de mest krevende forhold.

Vi kan tilby deg følgende transportbånd:

1) Stoff og gummi til generelle formål, driftstemperatur fra – 25 til + 60 °C. Breddeområde B=200 til B=2000. Båndets holdbarhet varierer fra EP 250 til EP 1200. Standard transportbånd brukes til transport av løse materialer. Vi tilbyr ulike typer avstandsstykker i båndet, fra 2 opp til 7.

2)  Oljebestandig, beregnet for transport av løse materialer som inneholder organiske eller mineralske oljer, driftstemperatur fra – 25 til + 60 °C. Vi kan tilby transportbånd i ulike bredder og med ulik strekkfasthet.

3) Slitesterke transportbånd med fôr som er mindre utsatt for slitasje; beregnet for transport av løse materialer som kvartssand, gips osv.

4) Flammehemmende, transportbånd som tar sikte på å minimere risikoen for selvantennelse av båndet eller transportert materiale. Mest brukt til transport av kull.

5) Motstandsdyktig mot høye temperaturer, primært brukt til transport av løse materialer med forhøyede temperaturer. De kan transportere varm aske og slagg, sinter, støpesand, kalkstein, klinker eller kunstgjødsel.

EP 250/2 2+0 Conveyor rubber belts Gummibelter for transportbånd

EP250/2 2+0

Antall lag: 2
Båndets styrke i N/mm: >250
Olje- og fettbestandig: nei
Ikke-emballert mat, FDA-godkjent: nei
Materiale på bære- og løpesiden: gummi/stoff
Total remtykkelse i mm: ca. 4,5 mm
EP250/2 3+1 Dopravní gumové pásy

EP250/2 3+1

Antall lag: 2
Beltestyrke i N/mm: 250
Olje- og fettbestandig: nei
Ikke-emballert mat, FDA-godkjent: nei
Materiale på bære- og løpesiden: gummi
Total remtykkelse i mm: ca. 6,0 mm
EP400/3 2+0 Gummibelter for transportbånd

EP400/3 2+0

Antall lag: 3
Båndets styrke i N/mm: 400
Olje- og fettbestandig: nei
Ikke-emballert mat, FDA-godkjent: nei
Materiale på bære- og løpesiden: gummi
Total remtykkelse i mm: ca. 5,8 mm
EP 400/3 4+2 Conveyor rubber belts Dopravní gumové pásy
EP400/3 4+2
Antall lag: 3
Båndets styrke i N/mm: 400
Olje- og fettbestandig: nei
Ikke-emballert mat, FDA-godkjent: nei
Materiale på bære- og løpesiden: gummi
Total remtykkelse i mm: ca. 9,5 mm
belts for road machines Conveyor rubber belts Dopravní gumové pásy Gummibelter for transportbånd

Belter for veimaskiner

For å imøtekomme kundenes behov og forventninger introduserte CTP i 2019-sesongen en serie med fabrikkprofilerte gummibelter i en spesialversjon under varemerket CTP RE/X PREMIUM, primært beregnet på bruk i vei- og anleggsmaskiner.

…og mye mer!

Betegnelse på gummibelte:
Eksempel: EP400/3, 4+2, Y
EP – beltekjerne laget av polyester-polyamidlag
400 – beltets strekkfasthet i Newton per millimeter båndbredde
3 – antall lag
4+2 – tykkelse på gummidekslene: øvre (bærende) + nedre (løpende)
Y – slitasje klasse på gummiputen: maks. 150 mm3

En rekke ulike profiler for optimal passform

Vi tilbyr et bredt utvalg av profiler for transportbånd som kan tilpasses individuelle kundebehov. Gummibåndene våre er tilgjengelige i en rekke gummiblandinger, inkludert slitesterke, oljebestandige og temperaturbestandige, for å møte en rekke ulike driftsforhold. Profilkatalogen vår er nøye sammensatt, slik at kundene enkelt kan søke etter og velge den optimale løsningen for deres virksomhet.

Innovativ varmvulkaniseringsteknologi – gummibånd for transportbånd

Ved hjelp av avansert varmvulkaniseringsteknologi er våre gummibelter for transportbånd motstandsdyktige mot slitasje, olje og temperatursvingninger. Denne prosessen garanterer holdbarheten og påliteligheten til produktene våre. Dette gjør dem til et ideelt valg for en lang rekke bransjer, inkludert næringsmiddel-, gruve- og energiindustrien.

Omfattende profilkatalog for enkelt valg

Profilkatalogen vår tilbyr et bredt utvalg av alternativer som er intuitive og enkle å bruke. Du finner detaljerte beskrivelser av hver profil, slik at du kan ta et informert og målrettet valg som passer best til dine behov. Vi tilbyr fleksible bestillingsalternativer, rask levering og profesjonell kundeservice.

Gummibånd for transportbånd – sammendrag

Når effektivitet og pålitelighet er avgjørende, er våre gummibelter for transportbånd et enestående valg for din virksomhet. Takket være vår omfattende erfaring og vårt engasjement kan vi først og fremst tilby løsninger av høyeste kvalitet. CTP er en partner du kan stole på. Ta en titt i katalogen vår i dag og finn det perfekte gummibåndet til transportbåndet ditt).