Belle Banne cleaning scrapers

Belle Banne rengjøringsskraper:

Belle Banne cleaning scrapers Škrabky na čištění Belle Banne

Belle Banne-skraperne er produsert i Japan og kjennetegnes av en unik design og patenterte tekniske løsninger. Bruken av Belle Banne-produkter sikrer den høyeste rengjøringseffektiviteten på båndet og en lang levetid på forbrukselementene i produksjonslinjene.

Belle Banne-skraperne brukes i mange bransjer over hele verden. Et eksempel på et bruksområde som krever høyeste kvalitet og sikkerhet, er tyske steinkullgruver, som har brukt Belle Banne-skraperne i mange år. Bruken av Belle Banne-skraperne sikrer en mer effektiv drift av transportbåndene og lavere utgifter til å holde transportbåndene i god teknisk stand, noe som reduserer antall driftsstans forårsaket av feil.

Som standard tilbyr vi avskrapere for bånd med bredder fra 400 til 2200 mm og arbeidshastigheter på opptil 7,5 m/s. Vi tilbyr også utskiftbare elementer.
Vi hjelper deg med å velge riktig modell, og våre salgsrepresentanter vil svare på spørsmålene dine.

Tilgjengelige typer Belle Banne rengjøringsskraper:

Type - U

Type A / AF

Type - H

Type - P

Type - R

Vi oppfordrer deg til å gjøre deg kjent med referanselisten!

Videoen nedenfor viser de forskjellige typene Belle Banne-skraper

Siden 2008 har CTP vært eksklusiv distributør av Belle Banne-skraperne i Polen

Den 17. juni 2008 ble det undertegnet en avtale i Wrocław om å etablere CTP-selskapet som eneforhandler av japanske Belle Banne-skraper i Polen.

Hvis du er interessert i å bruke Belle Banne rengjøringsskrape, kan du kontakte oss for å diskutere de tekniske mulighetene.

Representanter for Centrum Taśm i Pasów, Nippon Tsusho Co. Ltd., SGT Promati