Tilbehør til transportbånd

Belle Banne rengjøringsskraper

Belle Banne-skraperne brukes i mange bransjer over hele verden. Et eksempel på et bruksområde som krever høyeste kvalitet og sikkerhet, er tyske steinkullgruver, som har brukt Belle Banne-skraperne i mange år. Bruken av dem sikrer en mer effektiv drift av transportbåndene og lavere utgifter til å holde transportbåndene i god teknisk stand, noe som reduserer antall driftsstans forårsaket av feil.

Tru-Trac Rollers

Tru-Trac Rollers (vedlikeholdsfrie) er de beste løsningene for remjustering som finnes på markedet i dag. Alle produktene er laget av komponenter av høy kvalitet som er under konstant kontroll. Beltestyringssystemet har blitt utsatt for de strengeste kvalitetskravene og har vist seg å være det best testede produktet i sin gruppe. I tillegg har de fått positive tilbakemeldinger fra brukere over hele verden.

Tru-Trac Rollers Příslušenství pro dopravníky Tru-Trac Rollen
accessories for conveyors Příslušenství pro dopravníky

Maskiner for tilkoblinger

Som en spesialisert transportbåndservice har vi ulike typer spesialutstyr for montering av mekaniske forbindelser.

Reparasjon av belte

Under drift viser det seg at beltet blir utsatt for forskjellige typer skadelige faktorer, noe som resulterer i at det ikke er uvanlig at du må håndtere forskjellige skader på beltet. Blant de vanligste er kutt, tårer, skrubbsår, sprekker, punkteringer, som alle, uten å iverksette passende tiltak, forhindrer videre arbeid eller reduserer effektiviteten. På grunn av de høye kostnadene ved å kjøpe et nytt belte, er det mye mer fordelaktig å reparere skader.

Příslušenství pro dopravníky

Ruller

Vi tilbyr flere versjoner av valser: Polske produksjonsruller, nederlandske produksjonsruller (TEMPO) laget av HDPE-plast, ungarske produksjonsruller.